Citrustoner och djupa toner av frukt från Kenyanska och Indonesiska Arabicabonör. Extremt lätt rostning som ger en silkeslen och söt karaktär som lyfter fram toner av karamell och kex. Med mjölk franhävs dessa toner med ytterst lite bitterhet och syra. Den Kenyanska arabicabönan är känd för sin fina balans mellan syrliga citrontoner och djupa toner av frukt. När den kombineras med den indonesiska arabicabönan blir blandningen perfekt för att drickas med mjölk. Bönorna får en extremt lätt rostning som lyfter fram toner av karamell och kex. Bönorna får en försiktig och lätt rostning som är uppdelad efter dess ursprung. Den lätta rostningen avslutas med en grövre malning. När du adderar mjölk till din Bianco Delicato främhävs toner av karamell och söta kex, med ytterst lite bitterhet och syra. Den lätta rostningen ger kaffet dess silkeslena och söta karaktär. Du serverar Bianco Delicato bäst genom: En kaffekapsel (40 ml) och 60 ml skummad mjölk på toppen. Perfekt att blanda med mjölk30 kapslar/rör
Läs mer om NESPRESSO Kaffekapslar Bianco Delicato rör