LEGO Reseminnen 41838

LEGO Reseminnen 41838

En kreativ byggaktivitet väntar för hela familjen, däribland barn från 14 år, med bygg- och leksetet Reseminnen (41838). Detta fantasifulla LEGO® lekset, som är en rolig present till resenärer och familjer som älskar äventyr, innehåller en byggbarvärldskarta, ett jetplan, 4 mikrofordon, 20 platsplattor, 10 fotohållare och 5 häften med bygginstruktioner. Familjer kan dela sina bästa reseminnen eller drömma om nya resor när de bygger jetplanet Wonderliner och kartan. Sedan kan de skräddarsy kartan så att den visar besökta länder eller planerade resor – och ändra den igen med varje äventyr!

Detta LEGO reselekset är en meningsfull och minnesfylld present eller en familjesemesteraktivitet för ännu mer kreativt skoj. Dessutom kan du och dina barn få ut det mesta av era set med appen LEGO Builder, som låter er bygga tillsammans, zooma in och rotera er modell i 3D, hålla koll på framsteg och spara set på ett och samma ställe.
Set med reseminnen för skoj tillsammans – Inspirera till familjebyggande eller planera ert nästa äventyr med byggsetet Reseminnen, som innehåller en världskarta och ett byggbart jetplanLeksak med världskarta – Detta familjebyggset innehåller 1231 delar och 5 uppsättningar instruktioner för att bygga en världskarta i 4 sektioner, ett byggbart jetplan, 4 mikrofordon, fotohållare och merFamiljeaktiviteter – Kartleksetet kan ändras när som helst för att visa upp den senaste resan, planera nya spännande möjligheter eller inspirera till nya reseäventyrBygg- och lekset – När kartan och jetplanet är färdigbyggda kan familjer använda dekorations- och platsplattorna, mikrofordonen och fotohållarna för att skräddarsy setet om och om igenPresent till resenärer – Denna aktivitetspresent låter familjer och barn från 14 år skapa minnesvärda stunder tillsammans när de vill ha kreativ VI-tidBygginstruktioner i 3D – Bygg som aldrig förr med appen LEGO® Builder, där du och ditt barn kan bygga tillsammans, spara set, följa era framsteg, zooma in och rotera era modeller i 3DByggset – När ett LEGO® set öppnas är alla inbjudna att skapa och leka, så samla familj, vänner, kusiner eller kollegor; dessa set är ett perfekt tillfälle att uttrycka er kreativa sida tillsammansDimensioner – Setet med 1 231 delar innehåller en leksaksvärldskarta med ett flygplan och fotohållare som är 14 cm hög, 49 cm bred och 31 cm djup när den kombineras i bordsläge

Läs mer om LEGO Reseminnen 41838

LEGO Reseminnen 41838

LEGO

Hitta LEGO Reseminnen 41838 även hos:






Rulla till toppen